Фільтр за

Категорії

Категорії

Ціна

Ціна

  • 45,00 ₴ - 2 037 000,00 ₴

Колекція

Колекція

Довжина леза

Довжина леза

Матеріал

Матеріал

Матеріал леза

Матеріал леза

Твердість клинка

Твердість клинка

Матеріал ручки

Матеріал ручки

Колір ручки

Колір ручки

Для м'яса

Підкатегорії

  • Обвалочні ножі

    Обваловувальні ножі Tramontina - чудові професійні клинки для справжніх майстрів оброблення м'яса, кухарів та просто любителів м'ясних виробів. Ці професійні обвалочні ножі Трамонтіна дозволять швидко відокремити м'ясо від кістки, причому зробити це у великих обсягах. До того ж, для такого роду діяльності потрібні як жорсткі, так і гнучкі клинки, а у професіонала вони мають бути різної довжини для виконання необхідних операцій. Обваловувальні ножі використовують для оброблення м'яса свинини, яловичини, баранини та птиці.
    Головною особливістю цих ножів є V-подібне заточення леза. Важливе значення має й рукоять. У професійних обвалочних ножів Трамонтина для обвалки м'яса вона ергономічна, не ковзає в руці і має спеціальний виступ, який унеможливлює травмування працюючого цим клинком. Обвалочні та жиловочні ножі Tramontina чудово тримають заточування, а їхнє лезо не темніє з часом. Їх можна мити в посудомийних машинах. Завдяки спеціальному антибактеріальному покриттю рукояті, поява цвілі, грибків та неприємних запахів повністю виключена.
    Замовляйте професійні ножі Tramontina - забезпечте себе надійним інструментом для оброблення м'яса!

Активні фільтри