Для м'яса
Підкатегорії
-
Обвалочні ножі
Обваловувальні ножі Tramontina - чудові професійні клинки для справжніх майстрів оброблення м'яса, кухарів та просто любителів м'ясних виробів. Ці професійні обвалочні ножі Трамонтіна дозволять швидко відокремити м'ясо від кістки, причому зробити це у великих обсягах. До того ж, для такого роду діяльності потрібні як жорсткі, так і гнучкі клинки, а у професіонала вони мають бути різної довжини для виконання необхідних операцій. Обваловувальні ножі використовують для оброблення м'яса свинини, яловичини, баранини та птиці.
Головною особливістю цих ножів є V-подібне заточення леза. Важливе значення має й рукоять. У професійних обвалочних ножів Трамонтина для обвалки м'яса вона ергономічна, не ковзає в руці і має спеціальний виступ, який унеможливлює травмування працюючого цим клинком. Обвалочні та жиловочні ножі Tramontina чудово тримають заточування, а їхнє лезо не темніє з часом. Їх можна мити в посудомийних машинах. Завдяки спеціальному антибактеріальному покриттю рукояті, поява цвілі, грибків та неприємних запахів повністю виключена.
Замовляйте професійні ножі Tramontina - забезпечте себе надійним інструментом для оброблення м'яса!
- Розпродаж!
- -20%