Слава Україні! Безкоштовна доставка від 1500 грн.
Каталог
Завантаження...
Ціна за два ножі.
Ціна за два ножі
Ціна за два ножі
Ціна за два ножі
Ціна за два ножа
Ціна за два ножі
Бразильські ножі Tramontina COR&COR – дуже популярні клинки для щоденного використання. Вони мають різне призначення. Є звичайні овочеві ножі із класичним лезом, які підходять і для очищення, і для нарізки овочів. Є ножі з пилкою для нарізки м'ясних виробів, їх ще називають стейкові ножі. Цими ножами, до речі, чудово чиститься риба. Крім того, вони чудово справляються з нарізкою ковбаси, сиру, тортів і навіть хліба. У цій лінії є і томатні ножі з дрібною пилочкою. Вони представлені в трьох довжинах: 76 мм, 102 мм та 127 мм. Зубчасте заточення одностороннє. Виправлення леза практично не потребують. Хоча є спеціальні верстати для заточування саме таких ножів, тож якщо дуже захотіти, то можна заточити і таке лезо. Служать довго, але при використанні за призначенням зубчики досить швидко зношуються і цей ніж з томатного перетворюється на звичайний. Ці клинки чудово зарекомендували себе при нарізанні будь-яких фруктів та овочів. Хоча їм немає рівних саме при нарізанні томатів. Зубчики легко справляються навіть із щільною шкіркою, а ніжна м'якоть розрізається ними дуже акуратно. Тому шматочки виходять акуратними та не м'ятими.
Лезо зроблено з якісної нержавіючої сталі, а рукоять з поліпропілену. На рукояті є три смужки білого або іншого, контрастного з основним кольором.
Ножі Tramontina COR&COR представлені в різних кольорах: червоний, синій, чорний, білий, зелений і багато інших.
Всі ножі цієї лінії упаковані в індивідуальне пакування і продаються виключно в ньому. Є упаковка по 2 ножі одного типу та кольору, а є індивідуальні упаковки для кожного ножа.
Ножі можна мити у посудомийці.
Купуйте оригінальні ножі Tramontina COR&COR у офіційного представника та не сумнівайтеся у їхній якості!
Особливості ножів Tramontina COR & COR:
- матеріал клинка: нержавіюча сталь AISI 420;
- товщина ножів: 1-1,5 мм;
- матеріал рукояті: поліпропілен із гумовими вставками.