Новинки

Знижки

За призаченням Товарів у наявності: 517

Підкатегорії

  • Професійні

    Професійні ножі Tramontina призначені для справжніх майстрів кулінарного мистецтва! Це дуже якісні професійні кухонні ножі з нержавіючої сталі з додаванням спеціальних хімічних елементів, таких як молібден та ванадій, що дозволяють зробити метал міцним і добре зберігає гостроту леза. Також на особливу увагу заслуговують рукояті таких професійних ножів для кухні. Вони, як правило, складаються з хвостовика клинка (продовження леза) та накладок, що щільно прилягають до нього і виготовлені з поліпропілену або полікарбонату. Це дає змогу отримати збалансований клинок, що дуже важливо для професійної роботи.
    Професійні ножі Tramontina добре зарекомендували себе для обробки м'яса. Адже вони відповідають основним вимогам м'ясників і, що важливо, такими професійними ножами для обробки м'яса можна довго працювати, не втомлюючись при цьому. Професійні ножі м'ясників для оброблення туші повинні бути міцними та надійними. До того ж їх має бути достатня кількість, адже кожен конкретний інструмент відповідає за певний вид робіт.
    У нашому інтернет-магазині представлений широкий асортимент професійних ножів різного призначення. Визначайтесь та замовляйте!

  • Кухонні топірці

    Кухонні сокири Tramontina - надійні інструменти для кухні, які з легкістю виконають будь-яке поставлене перед ними завдання з оброблення м'яса, риби або птиці. Причому ці фірмові бразильські ножі Трамонтіна для рубки легко справляються навіть із замороженим м'ясом чи салом!
    У нас представлені різні групи кухонних топориків сікачів Tramontina, починаючи від простих кухонних ножів-топориків Tramontina Athus до дорогих ножів-сокир для рубання м'яса Tramontina Century. Всі вони добре зарекомендували себе в роботі і мають безліч позитивних відгуків. Взагалі складно уявити кухню без такого представника. Кухонні топорики Tramontina виконані з міцної сталі пристойної товщини, причому дерев'яна або пластикова ручка прикріплена до металу самого леза, що плавно переходить у ручку. Це дозволяє сокиркам Трамонтіна легко справлятися з динамічними навантаженнями, що виникають при рубанні і не ламатися тривалий час.
    У нашому інтернет магазині Ви, безсумнівно, зможете вибрати відповідний екземпляр і забезпечити себе надійною кухонною сокиркою Трамонтіна.

  • Хлібні

    У Вас ще немає ножа для хліба? Ви звернулися за адресою!
    У цьому розділі нашого інтернет магазину Ви можете підібрати чудові хлібні зубчасті ножі Tramontina для нарізки свіжих хлібобулочних виробів. Клинки цих ножів для нарізки хліба мають спеціальні зубчики, завдяки яким процес нарізання хліба стає простішим та займе лічені хвилини. В результаті – хліб буде нарізаний акуратними шматочками, які можна подавати на святковий стіл, наприклад. Всі наші кухонні ножі для хліба Трамонтіна мають зручні ручки, які до того ж не ковзають у руці.
    Дуже часто покупці гадають, що цими ножами для хліба більше нічого не можна різати. Це не так! Вони універсальні і добре зарекомендували себе при нарізанні будь-яких інших продуктів.
    Заходьте та вибирайте ножі для хліба від Tramontina, а ми з радістю допоможемо Вам зробити правильний вибір!

  • Овочеві і фруктові

    Бразильські ножі для овочів Tramontina знадобляться для нарізування та чищення овочів та фруктів. Без них складно уявити швидку і злагоджену роботу як професійного кухаря, так і кулінара-початківця. Існує кілька видів овочевих ножів. Одні з них призначені для чищення овочів та фруктів, інші - безпосередньо для нарізки в салати чи подачі на стіл.
    Універсальні ножі для тонкої нарізки овочів і фруктів Tramontina допоможуть виконати цей вид роботи якнайкраще, завдяки чудовому заточенню, яке тривалий час не потребує правки. Порізані овочевим ножем Трамонтина овочі та фрукти матимуть найапетитніший вигляд, адже вони не втратять свій сік під час нарізки і не примнуться.
    Ножі для чищення овочів Трамонтина зручно лягають у руку і дозволяють швидко та якісно звільнити від шкірки будь-який фрукт чи овоч. Їхньою відмінністю є невеликий розмір і лезо спеціальної форми, а ергономічна ручка дозволить знизити навантаження на руку, що і дає можливість ножі для овочів і фруктів Tramontina зарахувати до професійних.
    Якщо Ви хочете швидко та якісно готувати все нові та нові страви, то ножі для овочів Tramontina Вам потрібні просто зараз! Купуйте бразильські ножі для різання овочів Трамонтіна у нас за найоптимальнішою ціною!

  • Для помідорів

    Ножі для помідорів Tramontina допоможуть акуратно і, не пошкоджуючи м'якоть, нарізати стиглі соковиті помідори. Завдяки наявності дрібної пилочки на ріжучій кромці ножа для різання помідорів, навіть щільна шкірка томата швидко і просто розрізається, а м'якуш всередині залишається зовсім не пошкодженим.
    Ножі цієї лініі представлені в трьох розмірах: 76 мм, 102 мм та 127 мм.
    Перевагою ножів для нарізки помідорів Трамантіна є нержавіюча сталь, зручна форма леза та пластикової рукояті, яка абсолютно не ковзає у руці.
    Замовляйте ножі для томатів Tramontina у нашому інтернет-магазині за вигідною ціною!

  • Для масла та паштету

    Ножі для масла та паштету Tramontina стануть у нагоді всім любителям бутербродів. Мазати паштет на ароматний хліб або масло свіжу булочку таким ножем для вершкового масла Трамонтіна – одне задоволення. Зручна рукоять не проковзує в руці, а лезо спеціальної закругленої форми з висококласної нержавіючої сталі чудово виконує функції покладені на нього. Також цим ножем можна змащувати плавлений сир та інші подібні продукти.
    Ви не уявляєте свого життя без бутербродів? Значить фірмові бразильські ножі для паштету та вершкового масла Tramontina створені спеціально для Вас!

  • Для сиру

    Ножі для сиру Tramontina є особливими клинками, які дозволяють правильно нарізати цей корисний і смачний продукт. Як відомо, сири поділяються на різні види: м'які, середні та тверді. Відповідно і види ножів для їх нарізки абсолютно різні. Все це обумовлено тим, що смак сиру неоднорідний по всій величині головки, а плавно змінюється від країв до центру. Для того щоб відчути всю гаму смаку сиру, необхідно щоб шматочок був цілісним, тобто включав і краєчок, і серединку.
    Ножі для сиру Tramontina представлені в нашому інтернет-магазині в декількох варіантах. Є ножі для нарізки середніх та м'яких сортів та окремо сирний лопатка для нарізування твердих сортів сиру таких як пармезан.
    Заходьте і вибирайте відповідний якісний сирний ніж від бразильської компанії Трамонтіна, який стане незамінним у вашій колекції кухонного інвентарю.

  • Ножі мачете

    Ніж мачете Tramontina є дуже корисним інструментом для різання, рубки та очищення рослинності на присадибній ділянці, у поході чи будівельному майданчику. Довжина леза в межах 0,3-0,5 м, а максимальна вага мачете близько 0,5 кг. Лезо виготовлене із загартованої вуглецевої сталі SAE 1070 (Carbon Steel - вміст вуглецю до 0,7 %), що забезпечує високу міцність клинка в порівнянні з нержавіючими екземплярами, хоча і потребує трохи більше часу для догляду. Рукоятка у більшості серій виконана з дерева і кріпиться на заклепках, хоча деякі екземпляри мають поліпропіленову ручку.

    У нашому розділі ми представляємо прості серії мачете, які можна придбати за доступною ціною. Як працює мачете в руках професіонала або людини, яка не вперше взяв його в руки, можна побачити на відео - тут і рубка колод, і розкол полін та розпал багаття. Чи потрібна важка сокира у поході - вибирати Вам.

  • Для тонкої нарізки

    До вашої уваги представлені ножі для тонкої нарізки від інтернет магазину Трамонтіна. Гострі, якісні та зручні ріжучі інструменти знадобляться на будь-якій кухні. Ніж для тонкої нарізки допоможе Вам акуратно нашаткувати будь-який продукт і зробити навіть буденну подачу страв більш вишуканою.

    Що таке ніж для тонкої нарізки овочів? Його головною перевагою є довге і тонке лезо з нержавіючої сталі, яке ідеально поєднується із зручною рукояттю. Вона забезпечує надійність хвату та зручність у роботі. Завдяки такому кухонному інвентарю Ваші салати та овочеві нарізки будуть ідеальними! А ніж для тонкого нарізування м'яса та ковбаси допоможе філігранно нарізати м'ясні вироби. Представлений кухонний ріжучий інвентар можна використовувати як на дерев'яних, так і на дощечках будь-якого іншого матеріалу, крім скла. Заточуються ножі для тонкої нарізки мусатом, точильним каменем або алмазною точилкою, які представлені в нашому інтернет-магазині.

    Здійсніть покупку вже сьогодні!

  • Ножі для суші та роллів

    Ножі для суші та ролів Tramontina - мрія людини, яка любить готувати страви японської кухні! Це не просто інструменти для нарізки, це справжній витвір мистецтва. Представлені моделі виконані з надійної нержавіючої сталі особливої ​​обробки, яка славиться своєю твердістю та міцністю. Надійні ергономічні ручки, що поєднуються з гострим лезом, – ідеальний дует.

    Кожна модель має свої характеристики та призначення на кухні. До вашої уваги представлені ножі для суші та ролів Tramontina, розроблені спеціально для оброблення, а також для тонкого та якісного нарізування. У роботі ріжучі інструменти вас приємно здивують, адже орудувати ними досить просто і зі своїм головним завданням вони справляються чудово. Завдяки представленим ножам ваші страви будуть виглядати так, ніби вийшли з-під рук знаменитого японського сушиста.

    Якість ножів Трамонтіна відповідає їхній ціновій політиці, тому навіть не сумнівайтеся у покупці. Адже ріжучі інструменти запропоновані на даній сторінці - це ті, які задовольнять потреби сушимейкера-початківця і професійного майстра суші.

    Поповніть свій кухонний арсенал і ухваліть рішення купити ножі для нарізки суші Трамонтіна прямо зараз!

  • Кухарські

    Кухарські ножі Tramontina необхідні як на шикарній кухні самого вишуканого ресторану, так і на звичайній домашній кухні. Це середньостатистичні клинки з дерев'яною або пластиковою ручкою, а також високоякісні професійні ножі для кухарів, що відрізняються відмінною якістю сталі, ергономічністю та різноманітністю моделей. Універсальні кухарські ножі Трамонтіна чудово справляються з багатьма видами робіт. Вони чудово лягають у руку. Якість сталі дозволяє їм залишатися гострими досить довго.
    Відповідно до рекомендації фахівців на кожній кухні має бути мінімум 3 ножі: кухарський універсальний, ніж-слайсер для хліба та ніж для чищення овочів. Хоча арсенал сучасного професійного кухаря може становити не один десяток екземплярів. Для того щоб правильно вибрати кухарський ніж саме для себе, уважно придивіться, яким клинком Вам подобається працювати найбільше. Бажано придбати екземпляр схожий на Ваш улюблений ніж, адже навіть найчудовіший клинок для однієї людини здасться зовсім не зручним іншій. Якщо ж Ви хочете поексперементувати та вибрати інший кухарський ніж, то варто звернути свою увагу виключно на найкращі кухонні ножі для кухарів, такі як Tramontina Master Professional та Tramontina Century.

  • Набори ножів

    Набори ножів Tramontina в першу чергу підходять для подарунка або для першого придбання ножів на свою кухню, тому що об'єднують у собі види ножів, що найчастіше використовуються на кухні. Купуючи ножі в наборі Ви заощаджуєте і гроші на підбір "універсального" ножа, тому що кожен вид відмінно виконує свою функцію саме в тій сфері, для якої він винайдений. Хоча часто ножі використовують не за прямим призначенням. У міру використання всіх екземплярів набору ножів Трамонтина можна буде визначитися з представниками, які варто докупити поштучно. Вибирайте, використовуйте і приходьте за новими наборами ножів Tramontina і за клинками, що не вистачає.

  • Для м'яса

    Ножі для м'яса Tramontina – невід'ємний аксесуар будь-якої кухні! При чому чим більше, тим краще! І бажано, щоб кожен ніж для обробки м'яса використовувати за його прямим призначенням. В цьому випадку, кожен вид клинків рідше потребуватиме заточування і служитиме набагато довше.
    Всі обробні ножі Трамонтіна виконані з високоякісної сталі і оснащені зручними рукоятками з натурального дерева, що пройшло спеціальну обробку. Це дозволяє миття в посудомийній машині. Також є екземпляри кухонних ножів для різання м'яса, які мають пластикову ручку, іноді з гумовими вставками для більш надійного утримання клинка в руці. У нас представлені м'ясні ножі для оброблення та нарізки м'яса, як сирого, так і готового. Ножі для обвалки і жилування сирого м'яса, як правило, мають рівну кромку, а ножі для оброблення і нарізки готового м'яса часто забезпечені гострими зубчиками.
    Кухонні обробні ножі для м'яса Трамонтіна чудово зарекомендували себе як в Україні, так і в усьому світі. Це оптимальне поєднання ціни та якості. Так що, вибирайте ножі для м'яса в нашому інтернет магазині бразильських фірмових клинків Tramontina за доступну ціну!

на сторінку
Показані 1 - 21 із 517 пунктів
Показані 1 - 21 із 517 пунктів
За призаченням

У цьому розділі нашого інтернет магазину ми розподіляємо ножі за призначенням та функціональними можливостями.