Новинки

Для м'яса Товарів у наявності: 202

Підкатегорії

  • Обвалочні ножі

    Обваловувальні ножі Tramontina - чудові професійні клинки для справжніх майстрів оброблення м'яса, кухарів та просто любителів м'ясних виробів. Ці професійні обвалочні ножі Трамонтіна дозволять швидко відокремити м'ясо від кістки, причому зробити це у великих обсягах. До того ж, для такого роду діяльності потрібні як жорсткі, так і гнучкі клинки, а у професіонала вони мають бути різної довжини для виконання необхідних операцій. Обваловувальні ножі використовують для оброблення м'яса свинини, яловичини, баранини та птиці.
    Головною особливістю цих ножів є V-подібне заточення леза. Важливе значення має й рукоять. У професійних обвалочних ножів Трамонтина для обвалки м'яса вона ергономічна, не ковзає в руці і має спеціальний виступ, який унеможливлює травмування працюючого цим клинком. Обвалочні та жиловочні ножі Tramontina чудово тримають заточування, а їхнє лезо не темніє з часом. Їх можна мити в посудомийних машинах. Завдяки спеціальному антибактеріальному покриттю рукояті, поява цвілі, грибків та неприємних запахів повністю виключена.
    Замовляйте професійні ножі Tramontina - забезпечте себе надійним інструментом для оброблення м'яса!

на сторінку
Показані 1 - 21 із 202 пунктів
Показані 1 - 21 із 202 пунктів
Для м'яса

Ножі для м'яса Tramontina – невід'ємний аксесуар будь-якої кухні! При чому чим більше, тим краще! І бажано, щоб кожен ніж для обробки м'яса використовувати за його прямим призначенням. В цьому випадку, кожен вид клинків рідше потребуватиме заточування і служитиме набагато довше.
Всі обробні ножі Трамонтіна виконані з високоякісної сталі і оснащені зручними рукоятками з натурального дерева, що пройшло спеціальну обробку. Це дозволяє миття в посудомийній машині. Також є екземпляри кухонних ножів для різання м'яса, які мають пластикову ручку, іноді з гумовими вставками для більш надійного утримання клинка в руці. У нас представлені м'ясні ножі для оброблення та нарізки м'яса, як сирого, так і готового. Ножі для обвалки і жилування сирого м'яса, як правило, мають рівну кромку, а ножі для оброблення і нарізки готового м'яса часто забезпечені гострими зубчиками.
Кухонні обробні ножі для м'яса Трамонтіна чудово зарекомендували себе як в Україні, так і в усьому світі. Це оптимальне поєднання ціни та якості. Так що, вибирайте ножі для м'яса в нашому інтернет магазині бразильських фірмових клинків Tramontina за доступну ціну!