Фільтр за

Категорії

Категорії

Ціна

Ціна

  • 40,00 ₴ - 2 037 000,00 ₴

Колекція

Колекція

Довжина леза

Довжина леза

Матеріал

Матеріал

Матеріал леза

Матеріал леза

Твердість клинка

Твердість клинка

Матеріал ручки

Матеріал ручки

Колір ручки

Колір ручки

Колір

Колір

Ножі кухонні

Підкатегорії

  • Profissional Master

    Ножі Tramontina Professional Master - високоякісні ножі для справжніх професіоналів кухарської справи, любителів кулінарії і тих, хто тільки осягають велике мистецтво приготування їжі. Це надійні, міцні та довговічні кухонні ножі. Їхнє лезо виготовлене з нержавіючої сталі DIN 1.4110 товщиною 2 мм, що повністю виключає згинання ножа під час роботи та дозволяє точно здійснювати нарізування будь-яких продуктів. Поліпропіленова ручка ножів Tramontina Professional Master має антибактеріальне покриття Microban(Мікробан), яке допомагає не допустити появи різних запахів, бруду та цвілі, а також розмноження грибків та мікроорганізмів на аксесуарі. Антибактеріальний ефект ручки цих аксесуарів має довічну гарантію. Безпека, гігієна та професіоналізм – головний девіз творців кухонних ножів tramontina professional master.

    Лезо цих кухонних аксесуарів має V-подібну форму заточування і дозволяє нарізати продукти акуратно, точно і швидко, навіть після багаторазового використання. Цьому також сприяє ергономічна та масивна рукоять ножів Tramontina Professional Master зі спеціальним покриттям, яка дає можливість зручно та безпечно утримувати ніж під час роботи.

    У нас представлені найпопулярніші моделі ножів Трамонтіна Професіонал Майстер. Кожен із них має своє призначення. Це ножі для овочів та м'яса, оброблення птиці, а також обвалювальні ножі різних розмірів. Вони чудово зарекомендували себе і мають великий попит серед усіх любителів кулінарії. Чекаємо Вас у відділі ножів Tramontina Professional Master і з радістю допоможемо вам у виборі необхідного екземпляра для себе або у якості подарунку!

  • Century

    Ножі Tramontina Century є чудовими кухонними клинками, які зарекомендували себе найкращим чином серед майстрів кулінарного мистецтва. Це професійні клинки, які не підведуть навіть після багатогодинної роботи і все завдяки відмінній якості та специфічному дизайну, отриманому внаслідок тривалих досліджень. Ножі Трамонтіна Сенчурі виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі DIN 1.4110, яка відповідає найвищим вимогам. Її склад ретельно підібраний і містить цілий комплекс компонентів, що дозволяють ножу не піддаватись корозії і довго залишатися гострим. Крім того, метал пройшов особливу обробку, яка полягає в термічному загартуванні, подальшому охолодженні, заморожуванні та нагріванні газом. В результаті нержавіюча сталь стає дуже міцною і добре тримає заточування.
    На особливу увагу заслуговує рукоять кухонних ножів Tramontina Century. Вона є продовженням самого леза і має полікарбонатні накладки, які за допомогою надійних металевих заклепок кріпляться до металу клинка. Рукоятка, зроблена з полікарбонату, має у своєму складі скловолокно (30%), що дозволяє їй витримує температуру до 200 градусів. Крім того, вона чудово лягає в руку, що дозволить працювати ножем стільки, скільки знадобиться.
    Ножі Tramontina Century мають конусне заточування, яке поширене на все лезо. Це дає можливість працювати однаково добре всією ріжучою кромкою. Саме лезо ножів Tramontina Century мають матове полірування та виконується індивідуально для кожного клинка.
    Ці ножі можна мити в посудомийній машині, хоча справжні шанувальники якісних клинків не рекомендують подібне. Краще вручну вимити ніж Трамонтіна Центурі (щоб не затупити) і насухо витерти кухонним рушником. Зберігати вироби рекомендовано у сухому місці.
    Якщо Ви шукайте відмінний клинок собі або в подарунок другові-шеф-кухареві, то краще ніж Tramontina Century Вам не знайти!

  • Polywood

    Ножі Tramontina Polywood – одна з найстаріших ліній бразильського виробника Трамонтіна. Це якісні ножі, які виконані зі сталі AISI 420. Сталь чудово тримає V-подібне заточування і дає можливість довго не гострити ніж, а користуватися для виправлення лез виключно мусатом. Адже, як відомо, при кожному заточенні метал "з'їдається", що веде до поступового виходу з ладу самого ножа.
    Рукоятка являє собою накладки з натурального дерева, які просочені полімерною смолою і зовсім не бояться вологи. Накладки прикріплені до металу алюмінієвими заклепками. З'єднання виконано дуже якісно. Ножі та всі інші аксесуари цієї лінії мають ошатний дизайн і стануть окрасою будь-якого столу.
    Ножі та столові прилади Tramontina Polywoo представлені у 3 кольорах: дуб, горіх та червоне дерево. Всі вони по своєму гарні та оригінальні.
    На особливу увагу заслуговують столові прилади лінії Tramontina Polywood. Вони вишукані і просто чарівні. Ергономічні стейкові та столові ножі відмінно ріжуть м'ясо і не псують при цьому тарілки, а їхні рукоятки зручні в руці. Виделки мають оптимальну форму з благородною ручкою з дерева з поліпропіленовим просоченням. Їх можна мити у посудомийці.
    Крім того, в цій лінії Трамонтіна Полівуд є набори кухонних ножів, а також набори столових приладів. Вони стануть чудовим подарунком з будь-якого приводу для Ваших рідних, друзів та близьких людей.
    Ножі та столові прилади Tramontina Polywood - найкращий вибір любителів якісного кухонного краму!

  • Premium

    Ножі Tramontina Premium – лінія якісних ножів для домашнього використання. Ножі зроблені з якісної нержавіючої сталі AISI 420. Вона не настільки тверда як сталь DIN 1.4110 з якої зроблені професійні ножі, але для домашнього використання - те, що потрібно. Товщина ножів від 1,2 мм та зі збільшенням розміру збільшується і товщина полотна леза. Поліпропіленова рукоять має ергонгомічну форму і зручна в руці. Лезо сполучне в ручкою за допомогою хвостовика. Якість виконання ножів відмінна і тому ці ножі користуються великою популярністю.
    У нас в інтернет-магазині Ви можете купити набори цієї лінії ножів. У них підібрані найпопулярніші моделі клинків. Вони представлені у білому та чорному кольорі. Є набори із мусатом. Це дуже зручно, адже в комплекті з ножами є пристрій для виправлення леза. Нові ножі чудово правляться мусатом, що дозволяє збільшити їх термін служби.
    Бажаєте готувати із задоволенням? Купуйте ножі Tramontina Premium від бразильського виробника за найвигіднішими цінами!

    Характеристики:
    Матеріал леза: нержавіюча сталь AISI 420.
    Матеріал ручки: поліпропілен.
    Зроблено у Бразилії.
    Вакована в блістер.
    Дозволено миття у посудомийці.

  • Ultracorte

    Пропонуємо Вашій увазі серію ножів Tramontina Ultracorte. Це ножі відмінної якості, які чудово виконують покладені на них функції. Леза виконані з високоякісної сталі і довго не потребуватимуть заточування. Зручні пластикові рукоятки чудово лягають у руку і дозволяють комфортно працювати ножем стільки, скільки Вам це знадобиться. Ручки ножів Трамонтину Ультракорт мають антибактеріальне покриття, яке виключає розвиток на рукояті будь-яких бактерій. Ножі цієї марки можна мити у посудомийній машині.
    Замовляйте ножі Tramontina Ultracorte у нашому інтернет магазині за доступну ціну!

    Характеристики ножів Tramontina Ultracorte:
    - товщина сталі: 1-1,4 мм, у топірця 2 мм;
    - матеріал клинка: нержавіюча сталь AISI 420;
    - матеріал рукояті: поліпропілен із захисним шаром Microban.
    - на клінку вигравіруваний товарний знак Tramontina.

  • Universal

    Ножі Tramontina серії Universal чудово підходять для щоденного використання. Їх використовують на дачах, у приватних будинках, а також мисливці, рибалки та туристи, адже це невибагливі на перший погляд ножі, які мають відмінну якість. Сталь добре тримає заточування, а дерев'яна рукоять віками вважалася однією з найкращих. Вона не ковзає в руці, приємна на дотик. Ці ножі з дерев'яною ручкою Трамонтіна Універсал стануть надійно і довговічно служити власникові, якщо той правильно за ними доглядатиме і забезпечить зберігання в сухому місці. Для того, щоб ці ножі з дерев'яною рукояттю довго зберігали своє заточування, бажано використовувати їх за призначенням: овочевий ніж для овочів, м'ясний ніж - для м'яса. Після миття ніж обов'язково потрібно витерти насухо і зберігати в сухому місці. Миття в посудомийній машині заборонено, тому що деревина практично не має жодного захисту і волога для неї дуже згубна. На клинку кожного ножа є фірмовий напис Tramontina. Відрізняються ці клинки одним із найкращих співвідношень ціни та якості.

    Особливості ножів Tramontina Universal:
    - матеріал клинка: нержавіюча сталь AISI 420;
    - Товщина: 1,2 мм;
    - матеріал рукояті: натуральне дерево ipe та courbaril.

  • Dynamic

    Кухонні бразильські ножі Tramontina Dynamic - це класичні представники виробів відомого виробника кухонного начиння. Лезо ножів із нержавіючої сталі AISI 420. Рукоятка виготовлена ​​з натурального дерева. У посудомийній машині мити не можна. Після навіть одного миття можлива руйнація ручки. Мити виключно вручну й одразу насухо витирати сухим рушником.

    Дерев'яна ручка була створена для щоденного використання, адже вона зручно лягає в руку, приємна на дотик й не ковзає.  Глянцеві леза із нержавіючої сталі гарантують довговічність за рахунок процесу термічної обробки.

    У серії ножів Tramontina Dynamic виготовляються якісні кухонні клинки основних видів. Для першої покупки рекомендуємо купити один ніж середньої довжини 127 мм або 152 мм. З його допомогою ви зможете оцінити якість й інших ножів.
    В цій ліні також є комплекти ножів по 4 штуки в пластиковій упаковці або по 6 ножів на дерев'яній підставці.

  • COR & COR

    Бразильські ножі Tramontina COR&COR – дуже популярні клинки для щоденного використання. Вони мають різне призначення. Є звичайні овочеві ножі із класичним лезом, які підходять і для очищення, і для нарізки овочів. Є ножі з пилкою для нарізки м'ясних виробів, їх ще називають стейкові ножі. Цими ножами, до речі, чудово чиститься риба. Крім того, вони чудово справляються з нарізкою ковбаси, сиру, тортів і навіть хліба. У цій лінії є і томатні ножі з дрібною пилочкою. Вони представлені в трьох довжинах: 76 мм, 102 мм та 127 мм. Зубчасте заточення одностороннє. Виправлення леза практично не потребують. Хоча є спеціальні верстати для заточування саме таких ножів, тож якщо дуже захотіти, то можна заточити і таке лезо. Служать довго, але при використанні за призначенням зубчики досить швидко зношуються і цей ніж з томатного перетворюється на звичайний. Ці клинки чудово зарекомендували себе при нарізанні будь-яких фруктів та овочів. Хоча їм немає рівних саме при нарізанні томатів. Зубчики легко справляються навіть із щільною шкіркою, а ніжна м'якоть розрізається ними дуже акуратно. Тому шматочки виходять акуратними та не м'ятими.
    Лезо зроблено з якісної нержавіючої сталі, а рукоять з поліпропілену. На рукояті є три смужки білого або іншого, контрастного з основним кольором.
    Ножі Tramontina COR&COR представлені в різних кольорах: червоний, синій, чорний, білий, зелений і багато інших.
    Всі ножі цієї лінії упаковані в індивідуальне пакування і продаються виключно в ньому. Є упаковка по 2 ножі одного типу та кольору, а є індивідуальні упаковки для кожного ножа.
    Ножі можна мити у посудомийці.
    Купуйте оригінальні ножі Tramontina COR&COR у офіційного представника та не сумнівайтеся у їхній якості!

    Особливості ножів Tramontina COR & COR:
    - матеріал клинка: нержавіюча сталь AISI 420;
    - товщина ножів: 1-1,5 мм;
    - матеріал рукояті: поліпропілен із гумовими вставками.

  • Multicolor

    Ножі Tramontina Multicolor – бразильські ножі різних видів. Вони давно користуються популярністю та зарекомендували себе як надійні кухонні помічники, які при дбайливому використанні за призначенням можна експлуатувати багато років. Лезо виконане з якісної сталі, а поліпропіленова рукоятка зручна в руці і не ковзає.
    Ножі Tramontina Multicolor представлені в нашому інтернет магазині у вигляді овочевих, томатних, стейкових, універсальних та м'ясних ножів.
    Овочеві ножі класичної форми довжиною 76 мм є з рівним лезом і з пилкою. Ці ножі добре чистять і ріжуть овочі. Кожен вид має свої переваги, тому вибір за вами.
    Томатні ножі Трамонтіна Мультиколор гострим довгим кінчиком і лезом з пилкою дуже цінні при нарізанні плодів із щільною шкіркою та м'якою серединкою. Це можуть бути помідори, авокадо, сливи, персики та будь-які інші подібні плоди. Ці ножі є у трьох довжинах 76 мм, 102 мм та 127 мм.
    Ножі для стейка завжди потрібні. Ножі цієї лінії мають леза з різною пилкою. Є пилка із середньою хвилею, яка однакова по всій довжині ріжучої кромки. Ножі з подвійною пилкою дещо інші. По всій ріжучій кромці йде велика хвиля, а всередині ще кілька дрібних. Ці ножі чудово ріжуть навіть найжорсткіше м'ясо. І той і інший вид не псують тарілки, але при цьому якісно нарізають будь-які м'ясні вироби. Усі ножі для стейка мають довжину 127 мм.
    Універсальні ножі Tramontina Multicolor дуже зручні для будь-яких робіт на кухні. Вони мають стандартну довжину 127 мм. Ними зручно чистити овочі та нарізати абсолютно будь-які продукти. Потрібно мати на увазі, що використання для всіх видів робіт тільки одного ножа веде до його швидкого зношування та виходу з ладу. Тому фахівці рекомендують мати вдома кілька різних видів ножів, як мінімум кухарську трійку.
    Є в цій лінії м'ясні ножі довжиною 152 мм і 178 мм. Вони практичні та невибагливі. Користуються великою популярністю через чудове співвідношення ціна-якість.
    Купуйте фірмові бразильські ножі Tramontina Multicolor у нашому інтернет магазині!

    Характеристики:
    - матеріал клинка: нержавіюча сталь AISI 420;
    - Товщина клинка: 1-1,5 мм;
    - рукоять: поліпропілен.

  • Usual

    Ножі Tramontina Usual користуються попитом через гарну якість і невелику ціну. Ножі зроблені з гарної нержавіючої сталі. Непогано тримають заточку, хоча при інтенсивному використанні потребують частого заточування. Якщо вихочете купити гарні кухонні ножі для своєї кухні, де готуєте не дуже часто, то Tramontina Usual будуть гарно служити. Для правки леза рекомендують використовувати мусат. Він дозволить правити лезо без зношування металу і таким чином подовжить життя ваших ножів.
    Поліпропіленова рукоять має ергономічну форму і не ковзає.
    Виробник допускає миття цих ножів в посудомийній машині.

    Характеристики:
    Материал рукояти: полипропилен;
    Лезвие: нержавеющая сталь AISI 420
    ТОвщина леза від 1 мм.

  • Athus

    Ножі Tramontina Athus мабуть одні з найпопулярніших ножів, які користуються попитом вже багато років. В цій лінійці є всі необхідні ножі: для овочів та фруктів, для м'яса та риби, для хліба та пасок, кухонні і універсальні та інші.
    Ножі Трамонтіна Азус зроблені з якісної сталі, гарно відцентровані, зручні в руці. Лезо має двобічну v-подібну заточку. Поліпропіленова рукоять не ковзає в руці. Ножі можна мити в посудомийці.

    Характеристики:
    Матеріал леза: нержавіюча сталь AISI 420.
    Товщина леза: 1-2,2 мм.
    Матеріал ручки: поліпропілен.

  • Plenus

    Ножі серії Plenus відносяться до бюджетних клинків гарної якості. Вони виготовлені з нержавіючої сталі AISI 420, яка відмінно зарекомендувала себе. Рукоятки виконані із поліпропілену. Всі ножі цієї лінії якісні, зручні та функціональні. Більшість моделей упаковані у пластикові блістери, що захищає їх від механічних пошкоджень під час пересилання.
    Шукайте якісний та недорогий ніж, яким із задоволенням користуватиметься вся родина? Ласкаво просимо до нас на вогник! У цій лінії ви зможете підібрати потрібний ніж!

  • Tradicional

    Кухонные ножи Tramontina Tradicional - улюблені ножі мільйонів людей вже багато років.
    Головним козирем цих ножів є якісна нержавійка з якої вони вироблені. Ножі мають v-подібну двобічну заточку. Довжина леза ножів Tramontina Tradicional складає від 76 мм до 229 мм.
    Ножі з дерев"яною ручкою завжди вважались одними з найкращих, бо цей природній матеріал приємний в руці, зручний, не ковзає, але має істотний мінус - не можна мити в посудомийці.

    Характеристики:
    Матеріал леза: нержавіюча сталь AISI 420.
    Матеріал ручки: натуральне дерево.
    Зроблено у Бразилії.

  • Carbon

    Ножі Tramontina Carbon - представники звичайнісіньких ножів, які виготовлені з вуглецевої сталі, що піддається корозії, але при дбайливому догляді будуть довго служити.
    При цьому ножі Трамонтіна Карбон мають низку переваг: доступна вартість, відмінна зносостійкість, ударна міцність. Такими звичайними кухонними ножами Tramontina Carbon Ви, безсумнівно, зможете виконувати всі необхідні роботи з приготування їжі. Ножі цієї серії не рекомендують мити в посудомийній машині.

    Ножі Tramontina Carbon – чудовий бюджетний варіант! При правильному догляді вони будуть вам дуже довго!

  • Soft Plus

    Ножі Tramontina Soft Plus - чудові помічники на кухні. Вони виконані з якісної бразильської нержавіючої сталі та відмінного поліпропілену приємного на дотик. Добре миються як у ручну, так і в посудомийці. Зручні, практичні та ергономічні.
    У нас ножі Tramontina Soft Plus представлені в червоному і сірому кольрі. Вибір за вами!

    У нас ви можете купити всю лінійку цих оригінальних бразильських ножів за найвигіднішими цінами!

  • Cronos

    Tramontina Cronos - стильні, ергономічні та надійні  ножі.

    Нержавіюча сталь руків'я не лише вирізнить їх на кухні, а також відкине всі запитання стосовно довговічності.

    Колекцію Cronos можна вважати вдалою спробою наблизити  вигляд професійних колекцій до вимог сучасної кухні.

  • Prochef

    Ножі Tramontina Prochef  - це колекція ножів, що поєднує в собі професійні якості леза та ручки з елегантними ергономічними формами дизайну. В цих ножах виробники попрацювали саме над зовнішнім виглядом та ергономікою, використавши, як основу,  неперевершені якості нержавіючої сталі  DIN 1.4110. Така сталь використовується в професійній колекції Professional Master, яка дуже популярна і гарно себе зарекомендувала на виробництві та сфері торгівлі харчовими ваговими товарами, але не повністю задовольняє естетичні смаки експертів домашньої кухні.

    Підбирайте, купуйте та отримуйте задоволення від ножів Tramontina Prochef на вашій кухні.

  • Affilata

    Affilata - класична колекція кухонних ножів від Tramontina, яка вирізняється дизайнерським ергономічним руків'ям. Нержавіюча сталь леза AISI 420 (твердість 53 HRC) та товщина леза до 1,8 мм довго залишається гострою і також чудово піддається домашній правці та заточуванню.

  • Churrasco Black

    Колекція ножів Churrasco Black від Tramontina - це неперевершений стиль та якість. 

    Матеріал леза: затемнена високоякісна нержавіюча сталь AISI 420 (твердість 54 HRC)

    Матеріал руків'я: деревина Ipe (бразильський горіх), пропитана олією

  • Century Wood

    Чудове поєднання твердості сталі колекції Century з вишуканим і зручним руківям від Polywood без перебільшення вважається найкращим рішенням виробника ножів Tramontina. 

  • Sublime

    Tramontina Sublime - Ідеальне поєднання стійкості і елегантності. Ножі цієї серії вражають своєю вишуканістю та високою якістю. Леза виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі AISI 420 з твердістю 53 HRC, гарантуючи довговічність та відмінну стійкість до корозії. Товщина леза варіюється від 2.0 до 3.0 мм, забезпечуючи ідеальний баланс для точного та комфортного використання. Руків'я виготовлені з нержавіючої сталі, надаючи ножам елегантний вигляд та додаткову міцність. Зручність в експлуатації підкреслюється можливістю миття в посудомийній машині, роблячи Tramontina Sublime невід'ємною частиною вашої кухні.

  • Lyf

    Кухонні ножі Lyf мають лезо з матеріалу AISI 420 з твердістю 53 HRC і товщиною 1.0-1.8 мм. Руків'я виготовлене з поліпропілену Nature Green PCR, що дозволяє мити ніж у посудомийній машині. Виріб виготовлений з переробленого пластику, що сприяє економіці матеріалів та забезпечує замкнутий цикл використання ресурсів. Нержавіюча сталь і PCR можна вторинно переробляти без втрати властивостей, що підтримує сталий ланцюг використання матеріалів.

Активні фільтри

Набір ножів Tramontina Polywood горіх на магнітній підставці (21198/981)

4 499,00 ₴